A Zsűri meghozta döntését! Játékunk nyerteseiről tájékozódhatsz a Nyertesek gombra kattintva!
dobozok száma
18733

Miért egészségesebb a SPAR ESL tej?

A fogyasztók mindenkori igénye a friss, finom tejre napjainkban egy nagyobb hangsúlyt kap. E mellett a háziasszonyok a kényelmi szempontokat sem mellőzhetik, ami többek között az eltarthatóságot is illeti.

Így született meg a friss, min. 21 napig eltartható tej, az ESL-technológia (Extended-Shelf-Life) által. Az ESL eljárás olyan magas minőségű, hozzáadott értékkel bíró terméket kínál fogyasztóinknak, mely friss, természetes ízt garantál, ám mégis hosszú ideig eltartható. Az eljárás modern, és kíméletes, mely során a tej rövid idejű hőkezelést kap csupán, egy speciális módszerrel. Ezáltal megnő a szavatossága, miközben kedvező élettani sajátosságait nem veszíti el. Magas, és hosszas hőhatásnak kitéve ugyanis a fehérjék roncsolódnának, a vitaminok károsodnának, a tej elveszítené friss, élő jellegét. Ez a károsító hatás elkerülhető ezzel a technológiával, miközben háromszor hosszabbra nő a termék eltarthatósága.

A tej önmagában is magas vitamin és ásványi anyag forrás. Mai túlhajszolt, környezeti ártalmakkal terhelt életvitelünkben azonban egyre hangsúlyosabb szerepet kap a megfelelő vitaminpótlás szervezetünkben.  A tej által minden nap, egyszerűen juthatunk hozzá ezekhez a létfontosságú vitaminokhoz (pl.: A-, B1-, B6 vitamin) és ásványi anyagokhoz (pl.: kálcium, magnézium). 

shutterstock_69750094.jpg